Eikerbygdas lokale begravelsesbyrå siden 1959

Eiker Begravelsesbyrå er en del av Buskerud Begravelsesbyrå AS og har sitt hovedkontor på Langebru i Hokksund.

Våre gravferdskonsulenter har lang erfaring fra bransjen, svært gode lokalkunnskaper, og kan ta hånd om alle praktiske gjøremål ved en gravferd i samråd med deg som pårørende. Du er hjertelig velkommen til et av våre kontorer, men vi kan også komme hjem til deg for en samtale. Kontakt oss hele døgnet.

Hvem er vi?

Eiker Begravelsesbyrå er medlem av Virke gravferd. Det betyr at vi er forpliktet på en høy standard og strenge etiske retningslinjer, noe som igjen er en trygghet for deg som kunde.​Eiker Begravelsesbyrå startet som snekkerverksted i Vestfossen på 1800-tallet, der det ble laget kister, møbler og inventar.

Møblene til snekkermester Nils Olssen var kjent for å være svært solide og pene, og de finnes fortsatt i hjem i distriktet. I 1959 besluttet daværende eiere Anna og Hans Gripp Olsen å slutte med møbelproduksjon. Bedriften gikk over til å bli rent begravelsesbyrå under navnet Eiker Begravelsesbyrå, og de flyttet til nye lokaler på Langebru, Hokksund. Vi har også en egen avdeling i Mjøndalen som ligger i tilknytning til Opdahl Blomster, i tillegg til et tett og godt samarbeid med Rasmussen Blomster i Hokksund sentrum.

Buskerud Monument eies og drives av oss, og garanterer en riktig oppsatt gravstein av høyeste kvalitet. Vi har stor utstilling innendørs utstilling ved vårt kontor i Hokksund.

Tilbakemeldinger

Hva sier de pårørende om oss?