Ditt begravelsesbyrå i Vestfossen

Trygghet og kvalitet siden 1959

Eiker Begravelsesbyrå er et tradisjonsrikt begravelsesbyrå med kontorer i Hokksund og Mjøndalen.

Siden 1959 har vi bistått familier i Øvre og Nedre Eiker med praktisk hjelp og støtte i forbindelse med dødsfall.


Eiker Begravelsesbyrå er et moderne begravelsesbyrå som tilbyr alle tjenester og produkter. Sammen med deg som pårørende tar vi hånd om alle praktiske gjøremål ved en gravferd.

Du er hjertelig velkommen til et av våre kontorer, men om ønskelig kan vi komme hjem til deg for en samtale.

Vi har gratis parkering rett utenfor døren, og stor innendørs utstilling av gravstein.

Se minnesider

for Vestfossen

Her ser du en oversikt over minnesider og dødsannonser. Du har mulighet til å søke etter minnesider i hele Norge. På minnesidene kan du bestille blomster til begravelse, gi minnegaver, se direktesendte begravelser (stream) og skrive kondolanser til de pårørende.

Hva koster en begravelse?

Hva en begravelse koster er et resultat av mange store og små valg, og det er fullt mulig å ha en verdig og fin begravelse med utgangspunkt i rimelige valg. Sammen tilrettelegger vi seremonien innenfor de rammende og det budsjettet som er satt.

Planlegg en begravelse

Vi vet at det kan være overveldende å planlegge en gravferd i den tunge tiden. Vi har derfor laget forslag til deg på alt fra sang og musikk, til blomster til begravelsen.

Våre konsulenter har lang erfaring, og bistår deg gjennom hele prosessen.

Vi er her for deg

Våre erfarne gravferdskonsulenter hjelper deg hele døgnet.

Full name
Job title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Flipped SVG Example
Erik Wilthil
Senior Gravferdskonsulent
Tor Arne Aarnes
Senior Gravferdskonsulent
Jaqueline Werring Brun Kjeldaas
Kontorleder og gravferdskonsulent
Anne Gretha Rolid
Senior Gravferdskonsulent
Øivind Thon
Senior Gravferdskonsulent
Anne Mari Nedberg
Gravferdskonsulent
Veronica Holmes
Gravferdskonsulent
Debora Lutnæs
Daglig leder
Tilbakemeldinger

Hva sier de pårørende om oss?

Ta kontakt med oss

Fyll inn skjemaet under om det er noe du lurer på, og ikke nøl med å ta kontakt. Husk at du også kan ringe på vår døgnbemannede telefon 32 75 18 66.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Her finner du oss

Vi vet hvor viktig det kan være med støtte og tilstedeværelse under den vanskelige tiden. Kom til våre lokaler, så hjelper vi deg det du trenger hjelp med.

Vi møter deg gjerne hjemme hos deg eller digitalt. Vi har også god erfaring med planlegging av gravferd over telefon.

Hva koster en begravelse i Vestfossen?

Et spørsmål mange stiller begravelsesbyrået er "Hva koster en begravelse?". Hva en begravelse koster er et resultat av mange store og små valg, og det er fullt mulig å ha en verdig og fin begravelse med utgangspunkt i rimelige valg. En gravferd kan være akkurat så personlig som du som pårørende ønsker. Sammen tilrettelegger vi seremonien innenfor de rammende og det budsjettet som er satt.​

Når vi har hatt en planleggingssamtale og vet hva dere ønsker, får dere et skriftlig og bindende prisoverslag som viser hva det vil koste. Vi kan også sette opp et overslag til dere på forhånd, og du står helt fritt til å bestemme om du ønsker å benytte deg av vår hjelp videre.

Ditt begravelsesbyrå i Vestfossen

Eiker Begravelsesbyrå er en del av og har sitt hovedkontor på Langebru i Hokksund.

Våre gravferdskonsulenter har lang erfaring fra bransjen, svært gode lokalkunnskaper, og kan ta hånd om alle praktiske gjøremål ved en gravferd i samråd med deg som pårørende. Byrået følger bransjens sterke tradisjoner som en selvstendig og norskeid familiebedrift.

Eiker Begravelsesbyrå er medlem av Virke gravferd. Det betyr at vi er forpliktet på en høy standard og strenge etiske retningslinjer, noe som igjen er en trygghet for deg som kunde.

​Eiker Begravelsesbyrå startet som snekkerverksted i Vestfossen på 1800-tallet, der det ble laget kister, møbler og inventar. Møblene til snekkermester Nils Olssen var kjent for å være svært solide og pene, og de finnes fortsatt i hjem i distriktet.

I 1959 besluttet daværende eiere Anna og Hans Gripp Olsen å slutte med møbelproduksjon. Bedriften gikk over til å bli rent begravelsesbyrå under navnet Eiker Begravelsesbyrå, og de flyttet til nye lokaler på Langebru, Hokksund. Vi har også en egen avdeling i Mjøndalen som ligger i tilknytning til Opdahl Blomster, i tillegg til et tett og godt samarbeid med Rasmussen Blomster i Hokksund sentrum. Buskerud Monument eies og drives av oss, og garanterer en riktig oppsatt gravstein av høyeste kvalitet. Vi har stor utstilling innendørs utstilling ved vårt kontor i Hokksund.

Kirker og kapeller i Vestfossen

No items found.